Municipiul Sebeș s-a înscris la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială ediția 2019

0
2842

Municipiul Sebeș s-a înscris la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială ediția 2019, cu 4 portofolii:primarul Dorin Nistor- candidat la secțiunea Politicianul Anului, Direcția de Asistență Socială Sebeș – candidată la secțiunea Instituția Anului, asistentul social Andrei Balaur Naghi – candidat la secțiunea Protecția copilului și asistentul social Ana Florina Oneț – candidată la secțiunea Persoane cu dizabilități.

În perioada 18-24 februarie are loc sesiunea de votare on-line pentru a avea acces în etapa de evaluare a portofoliilor de activitate.Devenit un eveniment tradiție în mediul social din România, Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, ediția a VI-a, va avea loc în data de 19 martie 2019, pe scena Ateneului Român. Organizată cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenței Sociale, Gala este evenimentul în care asistenți sociali din întreaga țară, autorități, jurnaliști, sărbătoresc realizările profesiei de asistent social pentru a transmite un mesaj cu privire la conștientizarea  contribuțiilor din domeniul social și nevoia acțiunilor ulterioare.

Candidații Sebesului au nevoie susținere! Începând de astazi, puteti sa ii sustinetoi printr-un vot  on-line pe www.cnasr.ro pentru a le oferi suportul necesar.Foto Primar Ana Florina Onet foto Andrei Balaur Naghi

Nici un comentariu

Lasati un mesaj