Kronospan susține eforturile comunității medicale în lupta cu COVID-19

0
1241

2020-04 Donation to Romanian Red CrossCompania Kronospan a făcut în ultimele săptămâni mai multe donații financiare pentru dotarea cu echipamente și materiale de protecție necesare personalului medical aflat în prima linie de luptă pentru salvarea vieții pacienților bolnavi cu COVID-19.

Kronospan a donat astfel până în prezent 10.000 de euro Crucii Roșii Române, 15.000 euro Spitalului de Pneumofiziologie Brașov, 15.000 de euro Spitalului Județean de Urgență Alba, 10.000 de lei Asociației „Zi de Bine” pentru achiziția de materiale de protecție necesare Spitalului de Boli Infecțioase Brașov și alți 10.000 lei Spitalului Județean de Urgență Alba. De asemenea, compania a furnizat combinezoane și ochelari de protecție către Ambulanța Brașov și Spitalul de Copii Brașov.

”Donația făcută de Kronospan reprezintă un minunat gest de solidaritate, care se va traduce în plan concret în achiziția de noi echipamente medicale de protecție pentru personalul medical aflat în prima linie de luptă împotriva COVID-19”,  a declarat directorul Crucii Roșii Române, Ioan Silviu Lefter.

”Criza generată de COVID-19 a arătat puterea solidarității comunităților locale. Autorități, organizații neguvernamentale, companii și simpli cetățeni s-au implicat. Este important să fim cu toții prezenți în cadrul acestui efort comun. Împreună facem o importantă diferență în bine pentru întreaga comunitate și, replicat la nivel național, pentru întreaga Românie”, a declarat Oana Bodea, director general al Kronsopan Trading.

Compania Kronospan va continua în perioada următoare să evalueze orice altă modalitate prin care va putea să contribuie pe mai departe la susținerea eforturilor împotriva COVID-19 ale comunităților locale în care este prezentă.

Nici un comentariu

Lasati un mesaj