A FOST PREDAT AMPLASAMENTUL PENTRU ÎNCEPEREA LUCRĂRILOR DE MODERNIZARE A CENTRULUI DE SĂNĂTATE DIN SEBEȘ

0
610

Marți, 1 martie 2022, a fost predat amplasamentul în vederea demarării lucrărilor de reabilitare a Centrului de Sănătate situat pe strada Mihai Viteazu din Sebeș.

Vor fi modernizate nouă cabinete medicale, din care un cabinet stomatologic, șase săli de tratament, din care o sală de vaccinologie. Vor fi efectuate lucrări de amenajări exterioare și interioare, se vor respecta împrejmuirile existente, precum și spațiile verzi. Instalațiile electrice, sanitare și termice vor fi înlocuite.

Valoarea totală a investiției este de 2,8 milioane lei (suma incluzând documentațiile tehnice și execuția lucrărilor) și se derulează prin intermediul Serviciului Public de Administrare a Patrimoniului Sebeș. Resursa financiară este asigurată din fonduri bugetare.

Durata lucrărilor este de 12 luni, perioadă în care medicii de familie își vor desfășura activitatea în cinci containere dotate cu aer condiționat și apă potabilă, puse la dispoziție de municipalitate, amplasate pe terenul din proximitatea băii populare, cu acces din strada Mihai Viteazu.centrul-de-sanatate-sebes-2021

Nici un comentariu