O NOUĂ EDIȚIE A ATELIERELOR DE LECTURĂ ȘI CREAȚIE „O POVESTE… DE CRĂCIUN”, GĂZDUITĂ DE BIBLIOTECA MUNICIPALĂ „LUCIAN BLAGA” SEBEȘ

0
1362

Afiș ateliere de Crăciun_BibliotecaProiectul atelierelor de lectură și creație „O poveste… de Crăciun” continuă și în acest an, proiect prin intermediul căruia organizatorii și-au propus ca, prin povești cu mesaje pozitive, ateliere de creație, jocuri interactive și filme de animație, să introducă participanții în spiritul și atmosfera sărbătorilor de iarnă.

În cadrul atelierelor de lectură și creație, ajunse la cea de-a III-a ediție, micii cititori vor realiza obiecte decorative: coronițe, brăduți, îngerași, globuri și alte ornamente pentru bradul de Crăciun, prin diferite tehnici. Astfel, participanții vor avea prilejul să devină creatori de frumos, să se bucure de atmosfera sărbătorilor de iarnă, împărtășind cu cei dragi entuziasmul momentului.

Cea de-a III-a ediție a atelierelor de lectură și creație „O poveste… de Crăciun”, găzduită de Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș, este dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani și se va derula în intervalul 9-19 decembrie 2019, între orele 16:00-18:00.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, Biblioteca Municipală „Lucian Blaga” Sebeș și se înscrie în cadrul celei de-a IV-a ediții a Târgului de Crăciun.

 

Nici un comentariu

Lasati un mesaj