ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

0
1434

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

privind

CONSULTAREA PUBLICĂ DE AZI, 9 MARTIE 2020, AVÂND CA TEMĂ CALITATEA AERULUI LA SEBEȘ

Astăzi, 9 martie 2020, începând cu ora 17:00, la sediul Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, în sala de festivități „Radu Stanca”, are loc întâlnirea consultativă a autorităților cu cetățenii, având ca temă calitatea aerului, parte integrantă a strategiei de mediu a Municipiului Sebeș.

Primăria Municipiului Sebeș anunță toți cetățenii interesați că evenimentul a fost avizat favorabil de Direcția de Sănătate Publică Alba, cu mențiunea că întrunește un risc scăzut, dar organizarea sa nu exclude riscul apariției și propagării transmiterii infecției.

Accesul în incinta Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș va fi posibil începând cu ora 16:00, parcurgând o serie de etape preventive (măsurarea temperaturii, completarea unei liste de prezență și a unor formulare specifice). Vor fi puse la dispoziție șervețele și gel dezinfectant pentru mâini. Cetățenii vor fi întâmpinați de personal cu pregătire medicală.

Pentru a preîntâmpina răspândirea COVID-19, vă rugăm să respectați următoarele măsuri minimale:

–          Rămâneți acasă când sunteți bolnav, cu excepția cazurilor de îngrijire medicală.

–          Acoperiți-vă gura și nasul în timpul tusei și strănutului cu un șervețel, apoi aruncați șervețelul în coșul de gunoi.

–          Spălați-vă des pe mâini cu apă și săpun cel puțin 20 de secunde, în special după ce mergeți la baie, înainte de a mânca, după ce vă suflați nasul, tușiți sau strănutați.

–          Evitați să vă atingeți ochii, nasul și gura cu mâinile nespălate.

–          Curățați și dezinfectați zilnic suprafețele și obiectele atinse frecvent.primaria-sebes-mai-2017-770x640

Nici un comentariu

Lasati un mesaj