INFORMAȚIE VITALĂ pentru orice ȘOFER. Cum îți poți repara mașina pe ASIGURAREA RCA

0
1369

Orice român cu venituri medii sau mai mici poate să îşi facă o asigurare auto extinsă. Totul după ce s-a ajuns ca cea mai ieftină asigurare cu decontare directă de la propriul asigurător să coste de trei ori mai puţin decât poliţele clasice‎ CASCO.

Noile reglementari le ofera românilor variante la care nici nu puteau spera: asigurarea cu decontare directă, potrivit România TV.

În mod normal, o asigurare CASCO obişnuită costă şi 600 euro pe an, pe când noua ofertă de RCA extinsă scoate din buzunarele şoferilor cel mult 200 de euro. Astfel, pentru un şofer de 35 ani, cu maşină cu motor de 1,8 litri, oferta pentru RCA la cel mai mare asigurător din ţară este de 780 lei pe an, pe când pentru doar 96 lei în plus, clientul poate beneficia de asigurarea mai avantajoasă, cu decontare directă, pentru doar 10% în plus.Practic, asiguratul nu trebuie să îşi mai facă griji dacă celălalt şofer are o poliţă RCA de la o firmă cu întârzieri la plată. Costul fix al decontării directe diferă de la o firmă la alta, astfel că poate ajunge şi la 189 de lei. Iar raportat la costul asigurării pentru un şofer cu vârsta de 40 de ani care conduce un automobil cu motor de 1,6 litri, decontarea directă ar adăuga încă maximum 25% la preţul asigurării, spun sursele citate.

sursa evz.ro

Nici un comentariu

Lasati un mesaj